سیاوش اوستا – دینداری و خردگرایی
Monday, January 31, 2011
سیاوش اوستا – دینداری و خردگرایی
سیاوش اوستا – دینداری و خردگرایی
Sunday, January 30, 2011
مسعود انصاری
نولدکه ، اسلام شناس شهیر آلمانی ابور دارد که محمد درباره ی گزینش نامی برای الله در تردید بود و در ابتدا قصد داشت نام الرحمان را به جای الله برای خدا انتخاب کند ، زیرا نام رحمان برای مشرکین عربستان بسیار آشنا بود و آنها آن را برای بتهای خود به کار میبردند. رحمان به وسیله ی عبریها نیز مورد استفاده قرار میگرفت و کلیمیهای عربستان آن را برای خدا به کار میبردند. در آثار تاریخی مسیحیان در یمن که به وسیله ی Edward Glaser کشف شده نیز نام الله پیش از ظهور محمد و اسلام به کار برده شده است.
مسعود انصاری – الله اکبر
شاهزاده رضا پهلوی
به عنوان شاگردی که از تاریخ کشورش درسهای فراوانی آموخته، من با قاطعیت میگویم که ایرانیان دیگر نیازی ندارند که در انتظار یک «ناجی» بنشینند، چرا که تنها سوارکار آن اسب، ما مردم و شمشیرمان همان عزم و اراده ی ملی ست.
شاهزاده رضا پهلوی – نسیم دگرگونی
شیخ صاحب کرامت
شیخ عبدالسلام یکی از زهّاد و عبّاد اهل سنت است که به اسمش تبرک میجستند. میگفت بهشت را میفروشم و مردم به او مراجعه میکردند و چون کسی دیر آمده بود گفت: جایگاههای بهشت تمام شده و تنها جای خودم و الاغم مانده که اصرار نمودند جای خودش را بفروشد. روزی در نماز در مسجد بصره چخ چخ میکرد هنگامی که دلیل آن را پرسیدند گفت: دیدم سگی دارد در مکه وارد مسجد الحرام میشود و بدین صورت عوام فریبی میکرد. مردی که خودش سنی و زنش شیعه بود قصه ی این زاهدنما را تعریف میکرد و از زنش میخواست که از شیعه گری دست بردارد. همسرش گفت به شرطی که عبدالسلام را به منزل دعوت کنی و در حضور او این کار را بکنم. هنگامی که مهمانها حاضر شدند زن صاحبخانه مرغ بریان شده ی همه ی مهمانها را روی ظرف برنج آنها قرار داده ولی مرغ بریان شده ی عبدالسلام را زیر برنج او مخفی کرد. عبدالسلام اعتراض کرد که چرا برای من مرغ همراه برنج نگذاشته ای؟ زن رو به او کرده گفت: تو چگونه صدای سگ را در بصره از مسجد الحرام شنیدی اما مرغ را زیر برنج ندیدی؟ عبدالسلام ناراحت شده و خارج شد.
تحفه ی نطنز –گردآورنده عباس بسی خاسته
Wednesday, January 26, 2011
علم غیب
قرآن علم غیب را تنها منحصر به خداوند میداند و به صراحت تمام اعلام میدارد که هیچ یک از انبیاء دارای علم غیب نبوده اند. بنابراین وقتی پیامبران و پیامبر گرامی اسلام فاقد علم غیب باشند ، به طریقی اولی امامان فاقد چنان علمی خواهند بود: «قل لااقول لکم عندی خزائن الله و لا اعلم الغیب و لا اقول لکم انی ملک ان اتبع الا مایوحی الی قل هل یستوی الاعمی و البصیر افلاتتفکرون» «بگو من به شما نمیگویم که خزائن الهی نزد من است و غیب نیز نمیدانم و به شما نمیگویم که من فرشته ای هستم ، من از هیچ چیز پیروی نمیکنم جز از آنچه به من وحی میشود ، بگو آیا نابینا و بینا برابرند ، آیا نمی اندیشید؟» (انعام50) . «قل لااملک لنفسی نفعاً و لاضراً الا ماشاء الله و لوکنت اعلم الغیب لاستکثرت من الخیر و مامسنی السوء ان انا الا نذیر و بشیر لقوم یومنون» «بگو که برای خود اختیار سود و زیانی ندارم مگر آنچه خدا بخواهد و اگر غیب میدانستم خیر فراوان برای خود کسب میکردم و هیچ ناگواری به من نمیرسید ، من کسی جز هشداردهنده و مژده آور اهل ایمان نیستم» (اعراف188) «ولااقول لکم عندی خزائن الله و لا اعلم الغیب و لا اقول انی ملک» «و به شما نمیگویم که خزائن الهی نزد من است و غیب نیز نمیدانم و نمیگویم که فرشته ام» (هود31) «ولله غیب السموات و الارض و الیه یرجع الامر کله فاعبده و توکل علیه و ماربک بغافل عماتعلمون» «و علم غیب آسمانها و زمین از آن خداوند است و همه ی کارها به سوی او بازگردانده میشود ، پس او را بپرست و بر او توکل کن و پروردگارت از کار و کردارتان غافل نیست» (هود123) «قل لایعلم من فی السموات و الارض الغیب الا الله» «بگو هیچکس جز خداوند در آسمان و زمین غیب نمیداند» (نمل65) قرآن به صراحت تمام میگوید که پیامبر منافقان پیرامونش را نمیشناسد ، هنگامی که پیامبر اطرافیانش را نشناسد یعنی فاقد علم غیب است. اگر پیامبر گرامی اسلام فاقد علم غیب است ، ائمه چنان علمی را از کجا آورده اند؟ «و من حولکم من الاعراب منافقون و من اهل المدینه مردوا علی النفاق لاتعلمهم نحن نعلمهم ینعذبهم مرتین یردون الی عذاب عظیم» «و از اعرابیان پیرامون شما و نیز از اهل مدینه منافقانی هستند که به نفاق خوگر شده اند ، تو آنان را نمیشناسی ، ما ایشان را میشناسیم ، دوبار عذابشان خواهیم کرد ، سپس دچار عذابی سهمگین شوند» (توبه101) پیامبر به صراحت عدم اطلاع خویش از عالم مجردات را بیان میکند: «ماکان لی من علم بالملا ال علی اذیخصمون» «مرا هیچ آگاهی از ملا اعلی نیست ، آنگاه که (فرشتگان) مجادله کردند» (ص69) تمام قصه های قرآنی (آل عمران44 ، هود94 ، یوسف3و102) میگویند که پیامبر گرامی اسلام علم غیب نمیدانسته است. از این رو تمامی احادیثی که ائمه را خزائن علم و دارای علم غیب معرفی میکنند باید جعلی و برساخته ی غالیان به شمار آیند.
اکبر گنجی – امام زمان و فقها
روايات ظهور مهدي
اکبر گنجی – امام زمان و فقها
حديثي از جعفر صادق
تحفه ی نطنز –گردآورنده عباس بسی خاسته
حديثي از حضرت محمد
تحفه ی نطنز –گردآورنده عباس بسی خاسته
اخت هارون
امير حسين خنجي
امیرحسین خنجی – فروپاشی شاهنشاهی ساسانی